NB I

A győzelem után már edzett is Spanyolországban a Puskás Akadémia

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC – BFC Siófok 2-0 (0-0)
Felcsút
Puskás: Tóth B. (Pajovic, 29.) – Fiola, Kelic, Fodor, Forró – Zsidai, Márkvárt – Pekár, Nagy Zs., Pauljevics – Lencse. 2. félidő: Pajovic (Pogacsics, 60.) – Fodor, Tar, Lipcsei, Dinjar – Polonkai, Erdei – Péter B., Nagy Zs., Zsótér – Castillion. Edző: Robert Jarni
Siófok: Filipánics, Mogyorósi, Tamás, Czingráber, Rusvai, Nagy D., Gál, Futó, Gréczi, Berki, Elek. 2. félidőben pályára lépett: Gábor P., Kozma, Nagy R., Murka, Baksa, Bognár, Balogh B., Szilágyi. Edző: Goran Kopunovics
Gólszerzők: Zsótér, Péter B.

Győzelemmel kezdte a téli felkészülési mérkőzések sorát a Puskás Akadémia FC. A szombati edzőmeccs első félidejében csupán egy-egy kapufáig jutottak a Siófokkal, ám a második játékrészben Zsótér Donát és Péter Bence találatával hazai pályán 2-0-ra legyőzte Robert Jarni legénysége a másodosztályú ellenfelet. A PAFC vasárnap útra kelt, és meg is érkezett Spanyolországba, ahol egészen január 29-ig készül a keret a februári bajnoki rajtra.

– Elég jó mérkőzést játszottunk. Figyelembe véve azt a kemény edzésmunkát, amit a csapat végez a jelenlegi periódusban, kimondottan jól teljesítettek a fiúk. Jók voltak a mozgások, jól helyezkedtünk, bár a labda kicsit lassabban járt, mint szerettük volna, így is elégedett vagyok. Győzelemmel kezdtük a felkészülési mérkőzések sorát, ami mindenképpen jót tesz a lelkeknek – összegzett a lefújást követően puskasakademia.hu-nak Robert Jarni vezetőedző.

Tízórás utazást követően kora délután érkezett meg a csapat a téli edzőtábor helyszínére, ahol egészen január végéig, napi két edzéssel és edzőmérkőzésekkel készül a februári bajnoki rajtra. A hajnali indulás és a hosszú utazás ellenére délután négy órától már edzést vezényelt a szakmai stáb. Robert Jarni vezetőedző az ebédet követően nyomatékosan felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy nem pihenni, hanem dolgozni utazott Spanyolországba a csapat. Cél a legjobb forma elérése február közepére.

Olvasói sztorik