NB I

Felcsúti csatárral erősít a Videoton?

Sajtóhírek szerint Tischler Patrik is kiszemelt a székesfehérváriaknál.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Puskás Akadémia csatára, Tischler Patrik kölcsönben a Videotonban folytatja a pályafutását a tavaszi szezonban.

A Videoton tavaly nyár óta keresi a Legia Warszawába szerződött Nikolics Nemanja lehetséges utódját. Az őszi szezonra még nem sikerült megtalálni az ideális megoldást, hiába volt több jelöltje is a klubnak. Kovács Zoltán sportigazgató már decemberben arról beszélt, hogy a végleges megoldást a téli átigazolási időszakban szeretnék megtalálni.

A lap információi szerint ezúttal is több kiszemeltje volt a fehérváriaknak, például a kameruni Léandre Tawamba vagy a macedón Ilija Nesztorovszki. Miután azonban egyik külföldi játékos sem érkezett, a magyar piacról jöhet az új csatár, méghozzá a Puskás Akadémiától kölcsönbe Tischler Patrik.

A korábban az MTK-ban is játszó, az NB I-ben 138 meccsen 47 gólt számláló Tischler az ősszel csak háromszor volt eredményes a PAFC-ban, és érkezett a posztjára Debrecenből a holland Geoffrey Castillion, így nem meglepő, hogy a felcsútiak kölcsönadják a csatárt kereső Videotonnak, amellyel köztudottan szoros kapcsolatban állnak.

Tischler iránt az Újpest is érdeklődött, de úgy tudni, hogy a főváros helyett Fehérváron folytathatja a pályafutását.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik