NB I

A Chelsea is felfigyelt a Fradi válogatott tehetségére

A Nemzeti Sport információi szerint a világ egyik legjobb csapata is figyeli Nagy Ádámot.

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Sport Online Angliából származó, klub közeli értesülései szerint a Premier League-ben címvédő Chelsea-nél is felfigyeltek a Ferencváros 20 esztendős, ötszörös válogatott középpályására, Nagy Ádámra.

Egy ilyen nagy klub látókörébe persze sok fiatal tehetség bekerül egy-egy átigazolási időszakban, így ebből messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni. Már csak azért sem, mert decemberben például Balogh Norbert is járt a londoni klubnál, aztán a Palermónál kötött ki. Ettől függetlenül már az is nagy szó, ha az angol bajnoki címvédő egyáltalán felfigyel egy magyar futballistára.

A Ferencváros a folyamatban lévő átigazolási ügyekről nem nyilatkozik, ahogy a Chelsea-nél sem beszélnek a kiszemeltekről (megkeresték az angol klub sajtóosztályát, de választ még nem kaptak kérdéseikre). Nagy Ádám sem nyilatkozhat a jövőjéről a Fradi engedélye nélkül, és nincs is szó arról, hogy előrehaladott egyeztetések folynának. Egyelőre a londoniak megfigyelői, szakemberei sok más fiatallal együtt Nagy Ádámot is tanulmányozzák a meccsfelvételek és a statisztikák alapján.

A játékost képviselő CMG menedzserirodánál az NSO megkeresésére annyit elárultak, hogy számos országból érdeklődnek a középpályás iránt, Angliából is, de Kövesdi Viktor játékosügynök csapatnevekről nem beszélt.

– Szinte nincs olyan jegyzett európai bajnokság, amelyből ne érdeklődtek volna már Nagy Ádám iránt, és az is természetes, ha egy ilyen ígéretes tehetség európai sztárcsapatok megfigyelőinek noteszébe is bekerül. Ugyanakkor, ahogy azt korábban is elmondtuk, nincs realitása annak, hogy Nagy Ádám a télen csapatot váltson – fogalmazott a menedzser.

Ezzel összefüggésben a sportnapilap úgy tudja, ha a Chelsea esetleg szerződtetné is a Ferencváros játékosát, fél évre kölcsönbe visszaadná a magyar klubnak. Az kérdés, hogy a Premier League címvédője ezt követően egyből az első csapatánál számolna-e vele, vagy esetleg újabb kölcsönadás jönne szóba, például Hollandiába, partnerklubjába, a Vitesse-be. (Ugyanakkor Angliából a másodosztályú Reading érdeklődéséről is hallani Nagy Ádámmal kapcsolatban.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik