NB I

Gólfesztivál: tizenhét-nullra nyert a Fradi

Nem volt versenyben a Bonyhád.
Felkészülési mérkőzés
Ferencvárosi TC – Bonyhád VLC 17-0 (8-0)
Népligeti edzőközpont
FTC: Dibusz – Dilaver, Pintér Á., Nalepa, Ramírez – Hajnal, Nyéki, Gera – Nagy D., Sesták, Varga R. 2. félidő: Jova – Kárász, Gyurácz, Leandro, Silye – Nagy Á., Csukics – Nagy D., Busai, Lamah – Dragóner. Edző: Thomas Doll
Gólszerzők: Varga R. (18., 22., 44.), Sesták (20., 25., 33.), Gera (29.), Hajnal (41.), Busai (47., 57., 77.), Leandro (53.), Lamah (61., 72.), Csukics (65.), Dragóner (84., 87.)

A Ferencváros a Bonyhád ellen nyitotta felkészülési mérkőzéseinek sorát. Az élvonalbeli listavezető a Népligetben lépett pályára.

A Fradi már az első félidőben érvényesítette fölényét a megyei első osztályú ellenféllel szemben: a 18. és a 45. perc között nyolc gólt rúgott – Varga Roland és Sesták három-három, Gera és Hajnal egy-egy gólt jegyzett –, így már az első félidőben jelentős előnyre tett szert.

A második játékrészt is góllal nyitotta az FTC: Busai egy védő segítségével talált a kapuba (9-0). Itt persze nem állt le a Fradi, melynek friss emberei is kitömték az ellenfelet: Busai Attila háromszor, Dragóner Filip és Roland Lamah kétszer-kétszer, Leandro, és Csukics pedig egyszer-egyszer villant, így 17-0 lett a vége – derül ki az ulloi129.hu tudósításából.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője: – Nagyon jó teszt volt mindenki számára ez a mérkőzés. Mindenki negyvenöt percet kapott, egyedül Nagy Dominik volt a pályán végig. Szép akciókat vezettünk, szép gólokat lőttünk, hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Elégedett voltam a fiatalokkal is, pedig Nyéki Márk és Dragóner Filip tulajdonképpen most először volt hosszabb ideje a csapat körül. Az eredmény egyáltalán nem számít, a lényeg az volt, hogy meglegyen a kemény, fizikai edzések mellett a mozgás és a meccsélmény.

Olvasói sztorik