NB I

Kolumbiai próbajátékossal utazott külföldre a Haladás

A bosnyák Mihajlo Savanovic Pulában csatlakozik a többiekhez.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn 14 órakor indult útnak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es csapata a szombatig tartó horvátországi edzőtáborba. Mint azt Vörös Csaba technikai vezetőtől a klubhonlap megtudta, a zöld-fehérek Szlovénián át utaztak, és noha déli szomszédunknál végig esett az eső, a horvát határt átlépve elállt az égi áldás.

A zöld-fehérek negyed tíz tájban érkeztek meg a Hotel Pulába. Kedden és a hét többi napján délelőtt erőnléti, délután labdás edzést vezényel a Mészöly Géza vezette szakmai stáb. Szombaton hazafelé az NK Ankaran Hrvatini vendégeként játszanak edzőmérkőzést.

A kolumbiai próbajátékos Joan Jaramillo a csapattal utazott az Isztriai-félszigeten található, amfiteátrumáról híres kikötővárosba, míg a bosnyák Mihajlo Savanovic Pulában csatlakozik a többiekhez.

Óriási lehetőség

A Pénzügyőrtől igazolt 22 éves támadó, Gyürki Gergő úgy véli, óriási lehetőséghez jutott, hogy a Haladáshoz szerződött.
– Őszintén szólva nem kellett sokat gondolkodnom, szinte egyből elfogadtam a Haladás ajánlatát – mondta a klubhonlapnak a két és fél éves szerződését hétfőn aláíró Gyürki Gergőtől. – Dilemmát csupán az okozott, hogy a foci mellett a Pénzügyőr U9-es csapatát edzettem, emellett a Testnevelési Egyetemen harmadéves vagyok – utóbbit mostantól levelező tagozaton végzem. És távoli célom, hogy egyszer majd a kölni sportegyetemen tanuljak. De miután kiskorom óta az volt az álmom, hogy NB I-es futballista legyek, nem is dönthettem másként, nem szalaszthattam el ekkora lehetőséget. Ami a fogadtatást illeti, a szakmai stáb fantasztikus, a körülmények profik, és nem számítottam arra, hogy ennyire barátságosan, partnerként fogadnak a csapattársak. Pedig korábban személyesen senkit sem ismertem közülük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik