NB I

Montenegrói válogatott csatárt igazolt az MTK

Kapcsolódó cikkek

A montenegrói válogatott Darko Nikaccsal erősített a dobogóért küzdő MTK Budapest labdarúgócsapata. Az ősszel 10 gólig jutó támadó, 2018. december 31-ig kötelezte el magát a kék-fehérekhez – írja az mtk.hu

Darko Nikacs 1990. szeptember 15-én született, Montenegró fővárosában, Podgoricában (amelyet ekkor még Titográdnak hívtak, és Jugoszláviához tartozott). Az ifjú támadó a Buducsnoszt Podgoricában nevelkedett, ám első profi szezonját az FK Mladost Podgoricában töltötte, igaz, csak kölcsönben. Innen az OFK Grbaljba vezetett az útja, majd kipróbálta magát a sztárok sorát felvonultató Indiai Szuperligában, ahol a Pune City csapatát erősítette.

Ezt követően tavaly nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, amelynek színeiben az ősszel 15 bajnokin 10 gólig jutott, és két Európa Liga selejtezőn is pályára lépett. A remek formában lévő, 185 centiméter magas támadót számos európai csapat le szerette volna igazolni, nagy öröm, hogy végül az MTK Budapestet választotta. Darko Nikacs, aki 2014-ben, egy Irán elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be hazája válogatottjában, a 9-es mezszámot viseli majd az MTK Budapestben.

Olvasói sztorik