NB I

A Fradi és a Videoton ellen is játszik edzőmeccset a DVSC

Mint ismert, a Debreceni VSC-TEVA jövő hét hétfőn kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. Eldőlt, hogy a csapat nem utazik edzőtáborba, hanem itthon készül, és január 16. és február 4. között hét edzőmérkőzést játszik hazai és külföldi csapatok ellen – számolt be a klub honlapja.

A Loki január 4-én reggel orvosi vizsgálattal kezd, ezt követően edzést tart a szakmai stáb, és délután is lesz egy tréning Pallagon. Kedden és csütörtökön szintén két-két foglalkozás lesz, a többi napon egy. Szombaton egymás közti játékkal zárja a hetet az együttes.

Az első felkészülési mérkőzésre január 16-án kerül sor a Debreceni Labdarúgó Akadémián, ahol az ellenfél a medgyesi Gaz Metan lesz. A román bajnokságban szereplő csapat ellen ezen a napon két meccset is vívnak Kondás Elemér tanítványai.

Egy hétre rá szintén dupla mérkőzés lesz Pallagon, méghozzá a szlovák élvonalbeli MFK Zemplín Michalovce ellen. Január 30-án Székesfehérváron a bajnoki címvédő Videoton ellen játszik két felkészülési találkozót a Loki, majd február 4-én az OTP Bank Liga jelenlegi éllovasa, a Ferencváros lesz az ellenfél Budapesten.

A DVSC-TEVA február 10-én már Magyar Kupa-mérkőzést vív Nyíregyházán, 13-án pedig megkezdődnek a bajnokság küzdelmei is: a DVSC ezen a napon a Vasast fogadja a Nagyerdei Stadionban.

A DVSC felkészülési programja

DVSC-TEVA – Gaz Metan (két mérkőzés)

január 16., Debrecen-Pallag

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce (két mérkőzés)

január 23., Debrecen-Pallag

Videoton – DVSC-TEVA (két mérkőzés)

január 30., Székesfehérvár

Ferencváros – DVSC-TEVA

február 4., Budapest

Olvasói sztorik