NB I

Összeállt a Paks felkészülési programja

A Honvéd ellen kezdenek, külföldi edzőtábor is lesz.

A program

Január 16., szombat: Paks–Bp. Honvéd
Január 20., szerda: Soroksár–Paks
Január 23., szombat: SZTK-Erima–Paks
Január 26., kedd: Mosonmagyaróvár–Paks

A Paksi FC NB I-es csapata a negyedik helyről várhatja a bajnokság még hátra lévő tizennégy fordulóját. Az idei utolsó összecsapásra december 12-én került sor, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy hónap áll a játékosok rendelkezésére a pihenésre, feltöltődésre. A tavaszi idényre való felkészülést január 6-án kezdik el. Tervben van egy külföldi edzőtáborozás az alapozás végén, de ezt megelőzően is több felkészülési mérkőzés vár a csapatra – írja a klubhonlap.

Elsőként hazai pályán fogadják a Honvédot január 16-án, szombaton. A két csapat között hat pont van, a kispestiek a nyolcadik helyen telelnek. Ezt követően a Soroksárhoz látogatnak január 20-án, szerdán. Az NB II utolsó, tizenhatodik helyén álló csapat az ellenfél.

Őket egy másik másodosztályú gárda, a tizenharmadik Szigetszentmiklós követi, szintén idegenben, január 23-án, szombaton. Közvetlenül az edzőtáborozást megelőzően pedig az NB III Nyugati csoportjának negyedik helyezettje látja vendégül a paksiakat, akik január 26-án Mosonmagyaróvárra utaznak. A tervezett külföldi túrán nemzetközi meccseket is játszanak majd, de ezekről csak később számolnak be részletesen.

Olvasói sztorik