NB I

Mindenkinek elege van?

Az MSZP szerint Magyarországon mindenkinek elege van abból, hogy Orbán Viktor hobbijára, a focistadionokra zsákszámra költik a pénzt.

Kapcsolódó cikkek

Bárány Balázs, az ellenzéki párt elnökségi tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón szavai igazolására felidézte a Publicus Intézet hétvégi kutatását. Ismertette: az intézet kutatása szerint a magyarok 80 százaléka lényegesen kevesebb pénzt költenek focira, mint most a kormány.

Hozzátette: a magyarok 77 százaléka soha életében nem volt NB I.-es meccsen, 88 százalékuk nem is tervezi, hogy valaha elmegy ilyen meccsre, kétharmaduk még a tévében sem követi az NB I. történéseit. Közölte, az emberek 54 százaléka ehelyett az egészségügyre költené a focira fordított pénzeket, 29 százalékuk a szegénység felszámolására, 21 százalékuk oktatásra, 13 százalékuk munkahelyteremtésre, fizetésemelésre.

Bárány Balázs úgy összegzett: Orbán Viktor kisebbségben van, a többség nem kér a stadionokból, és ezt a miniszterelnök is észrevenné, ha kibújna a függöny mögül és kimenne az emberek közé.

Olvasói sztorik