NB I

Egervári: „nincs semmilyen konkrétum”

Nem kommentálta lehetséges diósgyőri szerepvállalását a korábbi szövetségi kapitány.

Kapcsolódó cikkek

A nyáron érkezett Bekő Balázzsal szerződést bontott a Diósgyőri VTK vasárnap, ám – a Boon.hu információi szerint – a klubnál napok óta már azon dolgoznak, hogy megtalálják a legalkalmasabb szakembert az együttes vezetőedzői posztjára, akivel a gárda nekivág a tavaszi szezonnak, valamint akár a következő, 2016–2017-es évadnak is.

Ezen jelöltek között van a 65 esztendős Egervári Sándor is, aki 2010 és 2013 között a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt. Az Észak-Magyarországnak hétfőn déltájban sikerült telefonon elérnie a trénert, aki annak idején két alkalommal nyert bajnokságot az MTK-val, egyszer pedig a Dunaferrel.

Az elismert szaktekintély szűkszavúan kommentálta a vele kapcsolatban napvilágot látott hírt, hogy ő lehet a Diósgyőr következő vezetőedzője, vagy szakmai igazgatója:
– Egyelőre nincs ezzel kapcsolatban semmilyen bejelenteni valóm, nincs semmilyen konkrétum – fogalmazott röviden Egervári Sándor.

A lap úgy tudja, hogy a megoldás kulcsa a klub kezében van, ahol szeretnék, ha már a héten lezárulna ez a kérdés, de nem valószínű, hogy erre még ma sor kerül. Az olvasókat szavazásra is hívja a lap: hét opció közül lehet választani. A jelöltek között Egervári mellett Benczés Miklós, Fernando Fernandez, Pintér Attila, Tomiszlav Szivics, Vitelki Zoltán szerepel, illetve van olyan opció is, hogy mindenképp külföldi edző legyen az utód.

Olvasói sztorik