NB I

A pályán kívül is nagyot alkottak a paksiak

Többmázsányi tartós élelmiszert adtak át a MikulásGyárnak.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban a Rangadó.hu is beszámolt a paksi jó nők (a Paksi FC labdarúgóinak párjai) néhány hete megállapodtak a MikulásGyár szervezőivel, hogy tartós élelmiszerekkel segítik majd a kezdeményezést.

A Paks szombaton este zárta a bajnokság őszi idényét, majd vasárnap egy közös ebéddel búcsúztak egymástól az OTP Bank Liga negyedik helyén telelő tolnaiak. Az évzárót követően Bertus Lajos és párja, Bánóczy Csilla – aki a jótékonysági programok egyik fő mozgatórugója – autóba ült, és a budapesti Ötvenhatosok terét vette célba. Ott adták át azt a több mázsa tartós élelmiszert a MikulásGyárnak, amely a Paksi FC-től származik.

Összesen 90 kilogramm liszt, 40 kiló cukor, 50 kiló rizs, 60 kiló száraztészta, 24 kiló sárgaborsó, 50 kiló búzadara, 84 liter tej és 10 kiló szaloncukor terhelte az autót. A nagy teher miatt ilyen lassan talán még sosem haladt a középpályás gépjárműve a főváros, majd Kecskemét felé, de a jótett okán érzett öröm miatt biztosan nem bánták, hogy ezúttal tovább tartott az út.

A paksi jó nők, a futballistafeleségek pedig ismét példát mutattak párjaikkal, a paksi labdarúgókkal együtt, akik ősszel a pályán és a pályán kívül is nagyot alkottak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik