NB I

A fehérvári ultrák is búcsúztatják a Sóstót

Különleges koreográfiával készül az RBD a Paks elleni mérkőzésre, amely a Videoton utolsó bajnokija lesz a régi stadionban.

Szombaton 15.30-tól fogadja a Videoton a Paks együttesét az OTP Bank Liga utolsó idei fordulójában. A meccsen nem csak a 2015-ös évet, de a Sóstói Stadiont is elbúcsúztatja a klub, mert januárban megkezdődik a mostani pálya bontása. A Vidi tavasztól Felcsúton játssza hazai találkozóit, az új, átépített Sóstói Stadion a tervek szerint 2017 nyarára készül el.

A szombati mérkőzésen a klub különleges programokkal kedveskedik a szurkolóknak, a Vidi ultracsoportja, a Red Blue Devils pedig egy látványos koreográfiával készül elköszönni a sok nagy meccset látott stadiontól. Honlapjukona következő közleményt hozták nyilvánosságra ezzel kapcsolatban:

Tisztelt Vidi Család! Kedves Szurkolótársaink!
Szombaton a Videoton-Paks mérkőzésen búcsúzunk a jelenlegi Sóstói Stadiontól.

Az elmúlt évtizedekben megannyi élményt itt éltünk meg közösen. Itt nőttünk fel együtt, itt ragadt ránk a piros-kék életérzés.
Egy olyan ikonikus stadiontól búcsúzunk, amely megannyi hazai és nemzetközi mérkőzésnek adott otthont.
Az egyetlen olyan magyarországi stadiontól búcsúzunk, ahol egy európai kupa döntőjét rendezték.Az egyetlen olyan stadiontól búcsúzunk, amely a MI szívünkhöz nőtt.

Az RBD egy élőképpel szeretne méltóképpen elbúcsúzni a Sóstói Szentélytől, amely az elmúlt 23 évben egyet jelentett számunkra az OTTHON fogalmával.
Ezért kérünk minden Vidi szurkolót, aki szeretne részt venni a kivitelezésben, hogy a megszokottnál korábban érkezzen ki a stadionba, és a J – szektorban foglaljon helyet!
Külön kérjük azokat az egykori tagjainkat, akik az elmúlt évtizedekben megannyi látvány megalkotásában és kivitelezésében segítettek, azok a szombati napon újra legyenek velünk.
Szurkoljunk közösen, legyünk hangosak és zúgjon a Hajrá Vidi!

Olvasói sztorik