NB I

Büszkén viseli a Honvéd-mezt: Bobál Dávid hosszabbított

Kapcsolódó cikkek

Bobál Dávid 2010-ben került a Magyar Futball Akadémiára. Az utánpótlás-válogatott védő 2014. május 31-én, Debrecenben győztes mérkőzésen (2-0) mutatkozott be az NB I-ben. Ezt követően az NB II-es Soproni VSE-hez került kölcsönbe, majd idén nyáron visszatért Kispestre, ahol szinte berobbant az élvonalba.

Rövid időn belül a védelem stabil tagja lett. Az ősszel mindössze egyszer hiányzott a csapatból, akkor is sérülés miatt – az Újpest ellen orrcsonttörést szenvedett. A Paks ellen újra elfoglalta helyét a védelem tengelyében, balszerencséjére az utolsó percekben összefejelt ellenfelével és felrepedt a fejbőre. Dr. Szilas Ádám a meccs után hat öltéssel varrta össze a sebet.

Dávid kemény fiú, másnap délelőtt edzésre jelentkezett, majd délután a klubházban 2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Honvéddal – számolt be a klub honlapja.

– Nagyon örülök, hogy aláírhattam az új szerződést, mert szeretem ezt a klubot, büszkén viselem a piros-fekete mezt. Több, mint öt éve vagyok Kispesten, itt lettem profi labdarúgó. Nagyon jó érzés, hogy a klub és a vezetőedző is hosszútávon számít rám.

Olvasói sztorik