NB I

Mészöly: Agüero letette a névjegyét

A trinidadi Jonathan Ricardo Glenn, valamint a ciprusi Jorgosz Pelajiasz valószínűleg nem lesz a Haladás játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Az NB I-ben ötödik helyen álló Haladásnál az elmúlt hetekben több próbajátékos is feltűnt. Néhány hete a trinidadi támadót, Jonathan Ricardo Glennt, ezen a héten pedig az NB III-as Tatabánya két légiósát, az argentin Sergio Agüerót és a ciprusi Jorgosz Pelajiaszt tesztelték a szombathelyiek. Mészöly Géza vezetőedző a haladásfc.hu portálnak nyilatkozott a próbázókról.

– Nem hamarkodnám el a véleményformálást, hiszen a döntés is csak pár hét múlva esedékes. Mondtam Agüerónak, hogy a neve nagyon jól cseng függetlenül attól, hogy semmi köze a Manchester City támadójához. Ennek ellenére megvan benne az argentin kreativitás, ami azért jól néz ki. Nehéz eldönteni ilyen rövid idő alatt, hogy mire elég ez a képessége. Az abszolút látszik, hogy egy kreatív, és ügyes játékosokról van szó. Érzésem szerint a ciprusi belsővédő kevés lesz ahhoz, hogy nálunk ragadjon. A külföldinek egyértelműen jobbnak kell lennie a magyarnál, ezt még nála nem érzem. Igazából Agüero az, aki letette a névjegyét ebben a pár napban.

A Haladás trénere sajnálja, hogy a trinidadi válogatott támadó nem játszott hazája két vb-selejtezőjén.

– A trinidadi próbajátékos sajnos nem játszott azon a két válogatott mérkőzésen, amitől sokat vártunk volna. Egyetlen percet sem töltött a pályán sem Guetamala, sem az USA ellen. Testközelből láttuk, hogy egy szimpatikus srác, aki hamar be tud illeszkedni, viszont jó lett volna, hogy teljes mérkőzéseket lássunk. Ez nem történt meg, úgyhogy a ranglistán egy kicsit ő most hátrébb csúszott. Nem valószínű, hogy a Haladáshoz kerül, de majd meglátjuk, ez még nem száz százalék – mondta Mészöly Géza.

Olvasói sztorik