NB I

Újabb bosnyák ász jöhet a Fradiba

Több bosnyák lap is arról ír, hogy a Ferencváros megszerzi a télen Ognjen Djelmicet, a Zeljeznicar legjobbját.

Bejött a „bosnyák vonal” az FTC-nek, hiszen Muhamed Besiccsel és Emir Dilaverrel is remek üzletet kötöttek a zöld-fehérek. Az előbbit jó pénzért vette meg az Everton, az utóbbi jelenleg is a Fradit erősíti.

Ha minden igaz, hamarosan érkezik egy újabb bosnyák futballista, ugyanis a sport1.ba és a sportprimus.ba is arról számolt be, hogy Ognjen Djelmic, a Zeljeznicar klasszisa a télen a Ferencváros játékosa lesz.

Minden sorozatot beleértve a 27 esztendős, középpályásként bevethető Djelmic 23 mérkőzésen kilenc gólt szerzett az idényben (a bajnokságban 14/4-es mutatónál jár), betalált a Ferencvárosnak is a magyar csapat számára kellemetlen Európa-liga-párharc során.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.