NB I

Válogatott ásza nélkül a Puskás Békéscsabán

A Puskás Akadémia FC az OTP Bank Liga 16. fordulójában a sereghajtó Békéscsaba otthonába látogat. A szombaton 15.30-kor kezdődő találkozón óriási küzdelem várható a három pontért, hiszen mindkét csapat szeretne eltávolodni a kieső zóna közeléből. Az élvonalban egyetlenegy alkalommal, augusztus 15-én találkozott egymással a két együttes, ekkor a Pancho Arénában 2-1-re nyertek a csabaiak – írja a puskasakademia.hu

Robert Jarni vezetőedző a csapat csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, Fiola Attila sérülés miatt nem léphet pályára a fontos találkozón.

– Nagyon hosszú volt a válogatott szünet, küzdöttünk sérülésekkel, voltak nehézségeink. Akikkel tudtunk, becsülettel készültünk a folytatásra. Az előre eltervezett munkát elvégeztük teljes egészében. Lesznek hiányzóink a Békéscsaba ellen, például Fiola Attilával sem számolhatunk, aki combizom sérüléssel tért vissza a válogatottól. Megfelelő mennyiségű és minőségű játékos áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy sikerrel vegyük az előttünk álló öt mérkőzést a téli szünetig. Mindent megteszünk azért, hogy eredményesek legyünk és a helyünkre kerüljünk a tabellán a pihenőig – mondta Robert Jarni.

Olvasói sztorik