NB I

Kis Grófo: szívesen írok egy mulatóst, ha kijutunk az Eb-re

A bulibáró nem nagyon volt képben a focival kapcsolatban, de mostanában figyeli, Juhász Rolandnak már írt is egy számot.

A Feröer-szigetek elleni győzelem után bejárta a netet a felvétel, amin a magyar válogatott tagjai a legfelkapottabb mulatós számra, Kis Grófo és Jolly dalára tombolnak az öltözőben, hamarosan megszületett a dal Böde Dánielre írt változata is. A Rangadó.hu megkérdezte a páratlan népszerűségnek örvendő Grófót, mennyire követi figyelemmel a magyar focit.
– A magyar labdarúgó válogatott tagjai a No roxa ájra mulattak az öltözőben a Feröer-szigetek legyőzése után. Kölcsönös az érdeklődés?
– Megmondom az őszintét, nagyon sok időm nincsen, mert rengeteg a dolgunk. Nem nagyon tudom figyelni a mérkőzéseket, de annak nagyon örülök, hogy a játékosok a mi dalainkra mulatnak az öltözőben. Nagyon szépen köszönöm, hogy kedvelik a mulatósokat, én is megosztottam az említett felvételt, nagy sikerrel.
– Írt is már dalt magyar labdarúgóról…
– Igen, Németh Krisztián rendelt egyszer egy dalt Juhász Rolandnak névre szólóan, a születésnapjára. Nem voltam még tisztában a dolgokkal, de utánanéztem a srácnak, láttam, hogy nagyon jól nyomja. El is készült a dal, a Ciao Bella Juhász Rolandnak.


– Ha kijutunk az Európa-bajnokságra, születnek újabb számok a magyar focistákról, netán a válogatottról?
– Nagyon szívesen írok bárkinek a csapatból egy jó kis mulatóst, ha megkérnek, remélem, lesz rá okunk. Emberesen bevallom, csak mostanában kezdtem el nézegetni a csapatot, mert eddig teljesen mással foglalkoztam. Ezért aztán nem is igazán tudok hozzászólni a válogatottal kapcsolatos témákhoz. A kollégáim figyelemmel kísérik a csapatot, Jolly is nyilván azért írta a dalt a Böde Daninak, mert örült a sikerének.

– A magyar futballcsapatok nagy része az ön dalaival hangol a bajnoki meccsek előtt, ez derült ki egy körkérdésből. Mit gondol, miért jön be ennyire nekik a zenéje?
– Bennük van a mulatós, szeretnek bulizni, ahogyan mindenki a mai világban. Ezekben a dalokban lehet egy kis önfényezés is, ha úgy írják át a szövegét, így aztán nyilván tetszik nekik. De igazából nem lehet megmondani, mi a sikerek titka, egyszerűen csak úgy bejönnek a dalok, mindenkinek.
– Ha a válogatott kijut az Európa-bajnokságra, megnézi a meccseket?
– Természetesen. Ha Magyarországnak bármiben sikere van, az nekem is siker, tehát szurkolok nekik.

https://www.youtube.com/watch?v=QjUxy5bFAEM

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik