NB I

Koponyasérülés után ismét edz a Videoton kapusa

Filip Pajovics augusztusban szenvedett súlyos koponyasérülést az egyik edzésen, azóta kétszer is megműtötték. Kapusunk most újra edzésbe állt, és ugyan a társaktól még külön dolgozik, de jó úton jár, hogy hamarosan teljes értékű munkát végezhessen.

– A rehabilitációnak azon fázisában tart Pajovics, amikor elkezdhette az egyéni fizikai felkészülést. Kontroll vizsgálatok várnak még rá mielőtt újra a csapathoz csatlakozik, de jó ütemben halad a felépülése. Úgy néz ki, hogy a rekonstrukciós beavatkozás, amit Dr. Vitanovics Dusán idegsebész végzett el az Amerikai úti Idegsebészeten, sikeresnek bizonyult, így az előzetes várakozásokhoz képest akár rövidülhet is a felépülés ideje – mondta a vidi.hu-nak Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

– Szeretném megköszönni azt a sok támogatást és szeretetet, amit kaptam a klubtól és a szurkolóktól, végtelenül hálás vagyok, hogy ennyien biztattak ebben a nehéz időszakban. Természetesen a barátnőm, a családom és a barátaim is rengeteget segítettek, nélkülük nem tartanék most itt. Elkezdtem a munkát, remélem, minél előbb a többiekkel együtt készülhetek és a pályára is visszatérhetek – nyilatkozta Filip Pajovics.

Olvasói sztorik