NB I

DVTK: Bekő Balázs tegnap is, ma is, holnap is

A tréner találkozott Szabó Tamás ügyvezetővel.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csapatánál a céltól távol eső bajnoki szereplés miatt (jelenleg a kilencedik helyen állnak a piros-fehérek a tizenkét csapatos mezőnyben, annak ellenére, hogy az évad előtt nemzetközi kupás indulást érő eredmény megszerzésében reménykedtek a klubnál) sokan abban gondolkodtak, hogy a klub menedzsmentje az ilyenkor szokásos eszközhöz nyúl, és vezetőedzőt vált. Ennek ellentmondani látszik, hogy a csapat legutóbbi bajnokiját követő pihenő után, amikor ismét találkoztak a keret tagjai, Bekő Balázs vezényelt nekik edzést kedden. De nemcsak ekkor, hanem szerdán is, amikor két tréningen dirigálta a csapatot – írja a www.boon.hu.

Úgy tudjuk, hogy ez utóbbi napon a vele szemben a munkáltatói jogokat gyakoroló klubvezetővel, Szabó Tamással, a DFC Kft. ügyvezetőjével is találkozott, és ezen a megbeszélésen nem történt olyan esemény, ami kettejük munkakapcsolatának megszüntetését eredményezte volna.

A megbeszélésről hiába kérdeztük Bekő Balázst, ő csak azt közölte, hogy nem tiszte kommunikálni az ott elhangzottakat, és Szabó Tamás is csak annyit mondott, hogy nem történt semmi olyan, amit esetleg kommentálnia kellene.

Olvasói sztorik