NB I

„Olyan kényelmes, hogy Szalai többet nem akar leülni a kispadra”

Megszületett az év használtautós hirdetése, magyar futballba oltva.

Nagyon népszerű a közösségi oldalakon egy használtautó-hirdetés, amelyben az árult BMW tulajdonságait a magyar futball egy példájával igyekszik illusztrálni az eladó.

Alább változtatás nélkül közöljük az írást, jó szórakozást!

Figyelem!
Eladó ez a 730 d típusú BMW! Ha túlfizetett MB1-es labdarúgó vagy, akkor minden bizonnyal van már egy ennél sokkal jobb autód, de akkor ezt megveheted tőlem, hogy elmenj vele a boltig egy doboz hajzseléért, vagy ezzel járhatsz WC-re.
Ha mennyei megyei játékos vagy, akkor nincs szükség arra, hogy mesterhármast rúgj a szomszéd falu k.cs.gei ellen, hogy ragadjanak rád a nők! Ezzel a kocsival az ő csajaikat is simán felszeded! Ha bíró sportárs vagy, akkor szükséged lesz erre az autóra, ha benéztél pár lest vagy, ha megadtál egy tizenegyest az utolsó percben a vendég csapatnak a hazaiak kárára. Mire eszmélnek a helyi erők és kapákkal, kaszákkal kergetnének ki a faluból, te már árkon-bokron túl leszel.
A motor olyan halk mint egy MTK ultra. Az autó megkímélt, mint a magyar válogatott 86-óta nemzetközi tornán. Belülről akkora hogy még Lipták is meg bír fordulni benne. 8 másodperc alatt van 100 KILÓméter/óra sebességen, baszdmeg.
Dzsudzsi, ha te akarnád tőlem megvenni, akkor sz. ok rá, ha lefulladsz vele a Lánchíd közepén, vagy éppen nekik. d valamelyik szalagkorlátnak, csak előtte fizesd ki! U. i: Olyan kényelmes hogy Szalai többet nem akarna leülni a kispadra. HITELRE IS!
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik