NB I

Nyolc öltéssel varrták össze a Fradi ellen megrúgott kapus fejét

A csákvári edző, Toldi Gábor szerint ki kellett volna állítani Busai Attilát.

Busai elnézést kért

– Ebben a mérkőzésben sokkal több volt – nyilatkozta Budai a fradi.hu-nak. – Több gólt kellett volna lőnünk, sajnos nem használtuk ki megfelelő százalékban a lehetőségeinket. Emiatt nagyon bosszúsak vagyunk, egyikünk sem elégedett a mai játékunkkal. Szeretnék továbbá az ellenfél kapusától elnézést kérni, nem akartam sérülést okozni neki. Nagyon szerencsétlen szituáció volt, végig a labdát néztem, sajnos a stoplisommal felsértettem a fejét, amely csúnyán felnyílt. Remélem, hogy a lehető leghamarabb maradéktalanul felépül.

Már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros úgy győzte le a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB II-es Csákvárt 4-1-re, hogy a vendégeknél Gróf Dávid kapust a 13. percben kiállították, majd cseréje, Kovács Attila a második játékrészben súlyosan megsérült, miután a ferencvárosi Busai Attila véletlenül fejve rúgta. Az esetről a csákvári vezetőedző, Toldi Gábor beszélt a klubhonlapnak.

– Mi vagyunk az egyetlen csapat Magyarországon, amely az ország legjobb együttese, a Ferencváros ellen, idegenben, a Groupama Arénában kapus helyett csatárt cserélt be – mosolygott a 4-1-es vereség ellenére is Toldi Gábor. – A mérkőzést nehéz higgadtan értékelni. Kapusunkat, Gróf Dávidot alig tíz perc után, asszisztensi beintésre kiállította a játékvezető. A kispadról, de még a tévéfelvételen sem látszik, hogy a vonalon, vagy a vonaltól néhány centire vette-e fel a labdát Varga Roland elől. Aztán Kovács Attilát (már 4-0-nál) azért kellett lecserélni, mert az ötösnél úgy csúszott rá Busai Attila, hogy a mentőknek fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani, ahol nyolc öltéssel varrták össze a fejbőrét. A Fradi játékosa még lapot sem kapott, nemhogy kiállították volna kapusnak okozott súlyos sérülés miatt. Mindegy nem is ez a lényeg, a Fradi sokkal jobb csapat nálunk, játékosaim mindent megtettek a tisztes eredmény elérése érdekében. Óriási mezőnymunkát végeztek, s végül még szépítenünk is sikerült. Úgy érzem, megérdemeltük azt a gólt.

Olvasói sztorik