NB I

Torghelle különleges meccsre készül

Az MTK támadója egykori csapata, a Honvéd ellen játszik a hétvégén.

Csütörtökön a Lantos Mihály Sportközpontban megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az MTK, amelyen az egyik téma a hétvégi, Budapest Honvéd elleni rangadó volt. László Csaba vezetőedző mellett Torghelle Sándor is elmondtagondolatait.

Az MTK támadója azzal kezdte, úgy érzi, nem számíthatnak könnyű mérkőzésre, hiszen hazai pályán játszanak, mégis idegenben. A pálya minősége biztosan hagy kívánnivalót maga után, a sok eső miatt mély talajjal kell számolni. Torghelle beszélt a régmúltról is.

– Mindenki tudja, hogy ezer szállal kötődöm a Honvédhoz. Különleges meccs lesz számomra, tizenhárom évig játszottam náluk, ott nőttem fel. Az elmúlt fordulóban a Puskás Akadémia ellen változatos, élvezetes mérkőzést játszottunk, és eredményesek is voltunk. Jó előjel, hogy győzelemmel a hátunk mögött megyünk neki a hétvégének. Száz százalékban koncentráltan kell játszanunk és akkor győzünk ellenük!

László Csaba, a kék-fehérek vezetőedzője is beszélt a Budapest Honvéd elleni mérkőzésről.

– Végre hazai pályán lépünk pályára, de mégis idegenben, olyan ellenféllel szemben, aki mindenkinek megnehezíti a dolgát. Kispesten döntetlenszagú mérkőzést játszottunk velük, amit a végén kapott szerencsétlen góllal elveszítettünk. Szeretnénk ezért visszavágni. Igazi városi derbi várható, jó mérkőzésen itthon akarjuk tartani a pontokat.

Olvasói sztorik