NB I

Simon Antal tudja, mi adhatja vissza a Vasas hitét

A játékosállományhoz alakítja a taktikát.

– Nincs semmiféle csodaszer a birtokomban. Minden játékosnak elmondom majd, hogy mit várok tőle, mit szeretnék visszakapni az adott mérkőzésen, ami éppen előttünk áll. Bízom benne, hogy sikeresebbek leszünk és a szerencse is mellénk áll. A hitet pedig csak a győzelem adhatja vissza. Egy edző mondhat bármit, ha nincsenek eredmények, fabatkát sem érnek szavai. Ha nem jönnek a pontok heteken keresztül, akkor a játékosok – a világon mindenütt – elveszítik önbizalmukat. Az eredményesség meggyőződésem szerint el fogja indítani a csapatot a pozitív irányba – mondtaa Vasas hivatalos honlapjának adott interjújában a Szanyó Károlyt váltó Simon Antal.

A Szanyó Károlyt váltó szakember nem retten el a feladattól, és az sem zavarja, hoyg szezon közben kellett átvennie a csapatot.

– Eddigi szakmai pályafutásom során mindig úgy kellett alakítanom a mindenkori csapatom játékát, taktikáját, amire az adott állomány leginkább alkalmas volt. Ezen most sem szeretnék változtatni, ebből próbálom a maximumot kihozni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik