NB I

Négyet lőtt a Debrecen a Kisvárdának

Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Kisvárda-Master Good 4-0 (2-0)
Debrecen-Pallag, játékvezető: Solymosi.
DVSC 1. félidő: Slakta – Lázár P., Kinyik , Szatmári, Barna – Szécsi, Szakály, Horváth Zs., Ferenczi – Castillion, Sós. 2. félidő: Slakta – Mészáros, Kinyik (Nagy Z., 79.), Brkovics, Korhut – Tisza T., Zsidai, Horváth Zs., Kondás – Kulcsár T., Sidibe. Edző: Kondás Elemér
Kisvárda 1. félidő: Tarczy – Lucas, Kardos, Fazekas, Minczér – Izing, Vári, Eszlátyi, Molnár R. – Müller, Koronczi. 2. félidő: Tarczy – Lucas, Kardos, Koszta, Cseri – Lázár Zs., Kornutyak, Hidi, Csilus – Müller, Graszl. Edző: Soós Imre
Gólszerzők: Sós (6., 33.), Tisza T. (60.), Kulcsár T. (78.)

A válogatott szereplése miatti bajnoki szünetet kihasználva a Debreceni VSC-TEVA edzőmeccset játszott a másodosztályú Kisvárda-Master Good ellen a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A találkozón a kezdőcsapatban azok lépetek pályára, akik mostanában kevesebb lehetőséghez jutottak az NB I-es mérkőzéseken, illetve nemrég épültek fel sérülésükből, így például hosszabb kihagyás után ismét játszott Szakály Péter és Lázár Pál. A második félidőben a többiek is pályára léptek – számolt be a DVSC honlapja.

A harcos, küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a Loki már a hatodik percben vezetést szerzett Sós Bence révén, a középpályás a kifutó kapus felett pöckölt a hálóba (1-0). Később is voltak lehetőségei a hazaiaknak, de a vendégek is próbálkoztak ígéretes lövésekkel. Még a szünet előtt sikerült növelni a hazai előnyt, ezúttal is Sós Bence volt eredményes, aki kiugrott középen, majd tíz méterről a kapuba lőtt (2-0).

A második félidőben is a DVSC-TEVA dominált. Tisza Tibor révén újabb gólnak örülhettek a hazaiak, a támadó a Kulcsártól kapott labdát lőtte a kapuba körülbelül tíz méterről (3-0). A végeredményt Kulcsár Tamás állította be a 78. percben – 4-0-ra nyert a Debrecen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik