NB I

Csalóka az Újpest teljesítménye

Kulcsár Tamás egy ideig sérüléssel bajlódott, azonban az elmúlt két bajnoki mérkőzésen csereként pályára tudott lépni, sőt, a Vasas ellen győztes gólt szerzett – írja kulcsjátékosáról a www.dvsc.hu.

– Most már azt mondhatom, véget ért a hátsérülés, játékra alkalmasnak érzem magam, hiszen azért elég sok idő eltelt azóta, hogy elkezdtem a csapattal edzeni – fogalmazott Kulcsár Tamás, majd a csapat utóbbi időben nyújtott teljesítményéről is beszélt. – Jó szériában vagyunk, hiszen az elmúlt három mérkőzésen hét pontot szereztünk. Tény, nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, de folyamatosan igyekszünk javítani, és az a cél, hogy ezt a sorozatot továbbvigyük.

Ehhez szombaton a DVSC-nek le kellene győznie az Újpestet a Nagyerdei Stadionban. Kulcsár Tamás szerint az Újpest jól felkészült csapat, még ha az eredményei nem is ezt mutatják.

– Többször hangsúlyoztam, hogy a 12 csapatos bajnokság sokkal kiélezettebb, mint a korábbiak. Később derül ki, jó döntés volt-e vagy nem. Emellett vannak szabályok (külföldiekre és fiatalokra vonatkozó), amelyeket az egyik klub betart, a másik nem. Az Újpest azok közé tartozik, amelyik nem tartja be. Ott arra törekednek, hogy a legjobb csapatukkal álljanak fel, és nyerjenek. Mi megpróbálunk belőlük a lehető legjobban felkészülni, és hazai pályán legyőzni őket. Csalóka a teljesítményük, az elmúlt időszakban nem azt az arcukat mutatták, amit előtte láttam tőlük. Úgy gondolom, jól felkészült csapat, remek játékosállománnyal. Most nem a legjobb periódusban vannak, és remélem, ez így marad ellenünk is.

Olvasói sztorik