NB I

Búcsú a Puskás Ferenc Stadiontól

„Viszlát, Stadion!” – ez a szlogenje a Puskás Ferenc Stadion elbúcsúztatása alkalmából szervezett gálának, amelyre október 5-én kerül sor.

Jövő hétfőn hivatalos keretek között is elbúcsúzunk a több, mint hatvanéves létesítménytől, amely megannyi élménnyel gazdagította a magyar sportéletet, sporttörténelmet. Magyar Zoltán, a stadionbúcsúztató főszervezője a FourFourTwo-nak nyilatkozott a program részleteivel kapcsolatban. Az esemény kiemelt szempontja, hogy visszaköszönjön a Puskás Stadion unikális jellege, így olyan programok lesznek délutántól egészen estig, amelyek a régi időkben is nagy népszerűségnek örvendtek.

A stadionbúcsúztatón szerepelni fog négy fővárosi csapat a Vasas, a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd, hogy visszaidézzék a kettős rangadók hangulatát. Emellett láthatunk majd többek között színészek-újságírók, ügyvédek-orvosok, borászok-írók és olimpikonok-parlamenti válogatott összecsapásokat is. Terv szerint a színészek nem csak futballozni fognak, hanem egy kisebb előadással is készülnek a gálára. A futball mellett más sportágak is képviseltetik magukat, például a kosárlabda és a futás. Az eseményen akár olyan legendákkal is találkozhatunk, mint Raduly József, Ihász Kálmán, Mészöly Kálmán, Fenyvesi Máté, vagy épp Szepesi György.

Magyar Zoltán nosztalgikus hangulatot és felhőtlen szórakozást garantál október 5-ére. A stadionbúcsúztatóra a belépés mindenki számára ingyenes, a bejáratoknál becsületkasszák lesznek elhelyezve, a bevételt pedig a kárpátaljai utánpótlás-képzés segítésére fordítják a szervezők.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik