NB I

Bernd Storck Bosnjakról kérdezősködött

A magyar válogatott német szövetségi kapitánya kedd délelőtt végignézte a Haladás edzését, majd ellátogatott az Illés Béla Football Akadémiára.

Kedden Szombathelyen járt Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A német szakember délelőtt a Haladás edzését nézte végig, majd az Illés Akadémiára látogatott, ahol megtekintette a létesítményt, a pályákat.

– Kellemesen elbeszélgettem a kapitánnyal, nagyon szimpatikus embert ismertem meg Storckban – mondta a klubhonlapnak Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője.

– Debrecenben és Felcsúton személyesen is látta a Haladást, elismerően beszélt a csapatról, és arról is, hogy felvállaljuk a támadójátékot is. Elsősorban a válogatott keretbe behívott játékosainkról, különösen Predrag Bosnjakról faggatott. Természetesen Király Gábor is szóba került, de őt jól ismeri Storck. De kíváncsi volt a korosztályos válogatottakra, így Németh Márióra és Petró Balázsra is. Ami Bosnjakot illeti, jeleztem Storcknak, hogy amikor behívta a románok és az északírek ellen keretbe, az azt követő békéscsabai meccsen milyen remekül játszott. Ebből is látszik, a Haladás-játékosok számára valóban megtiszeltetés a válogatottság. Megállapodtunk a kapitánnyal, hogy kölcsönösen segítjük egymást munkáját, hétfőn találkozunk a válogatott német fitneszedzőjével, aki a nemzeti tizenegynél is használt, különböző mérési módszereket ad át számunkra.

Olvasói sztorik