NB I

Ferenczit és Németh Gábort elbúcsúztatták

Juhász Roland is pályára lépett a Vasas-szurkolók által szervezett barátságos meccsen.

Kapcsolódó cikkek

A Vasas Szurkolói Szövetség szervezésében immár második alkalommal rendezték meg a Szurkolók Kedvence elnevezésű eseményt, ami ezúttal Németh Gábor és Ferenczi István búcsúztatóját is jelentette, vasárnap délután.

A Fáy utcai létesítmény Farkas János műfüves pályáján megtartott kiváló hangulatú eseményen a fiúk korábbi játékostársai és barátai, valamint a szurkolók alkottak közös csapatokat. Németh Gábor immár a szombathelyi Király Kapusiskola edzője, illetve a Répcelaki SE ügyvezető elnöke, míg Ferenczi István a Vasas élvonalbeli felnőtt csapatának pályaedzője.

Az egykori játszótársak csapatában pályára lépett Juhász Roland, a magyar válogatott és a Videoton középhátvédje (Ferenczivel az MTK-ban játszottak együtt); Tóth András, az angyalföldiek korábbi kiváló labdarúgója, aki manapság már a III. Kerületi TVE szakmai igazgatója; Borszéki Csaba, aki Németh mögött volt második számú kapus a kétezres évek második felében.

Ferencziék csapatát erősítette még a Vasas edzője, Szanyó Károly (aki a búcsúzókkal együtt játszott annak idején piros-kékben); és technikai vezetője, Keresztúri András is. Mellettük a mostani keret aktív tagjai, Grúz Tamás, Czvitkovics Péter és Kenesei Krisztián is szerepet kaptak.

Az eseményem megjelent még – bár nem játszott – többek között Tóth Bence (jelenleg Szolnok), aki Ferenczi játszótársa volt korábban az FTC-ben, a még mindig aktív Balog Zsolt (Békéscsaba), aki 2004–2011 között erősítette a Vasast, és együtt játszott mindkét ünnepelttel – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik