NB I

Bundaügy: „Három éven belül semmi nem fog történni”

Borszéki Csaba gázkészülékeket javít, de a futballtól sem szakadt el teljesen.

Valamivel több mint két éve történt, hogy a Kecskemét edzéséről a Nyomozó Főügyészség emberei elvitték és előállították Borszéki Csabát, és Németh Norberttel együtt gyanúsítottak lettek a néhány esztendeje kirobbant bundabotrány egri szálában. A strandlabdarúgó-válogatott, a Vác és a Vasas egykori kapusáról azóta keveset tudunk, játékjogát az MLSZ a hirtelen-hamarjában gründolt szabályok alapján felfüggesztette. A Rangadó.hu most megkereste a 32 éves játékost, és arról érdeklődött, mivel foglalkozik manapság.

– Hogy érezte magát a Vasas vasárnapi barátságos meccsén, amelyen ismét pályára lépett?
– Nagy megtiszteltetés volt, hogy Németh Gábor barátom meghívott erre a szurkolók által szervezett, őt és Ferenczi Istvánt elbúcsúztató találkozóra. Mindenkit ismertem a pályán lévők közül és jó érzés volt ismét látni őket – kezdte Borszéki Csaba.

– Mit csinál mostanság?
– Van kapcsolatom a labdarúgással, nem szakadtam el teljesen. Veresegyházon heti kétszer segítek fiatal kapusoknak a megye egyes csapatnál, valamint Vácon a teremlabdarúgó-csapat közelében is segédkezem. Utóbbi csapatot a barátaim csinálják, ezért kapcsolódtam be én is a munkába. A civil életben egyébként gázkészülékeket szervizelek egy barátommal.

– Történt bármilyen, önt érintő érdemleges fejlemény a bundaügyben az elmúlt két évben?
– Nem kaptam értesítést semmilyen tárgyalásról, nincs új fejlemény. A magyar igazságszolgáltatást ismerve három éven belül semmi nem fog történni…

Olvasói sztorik