NB I

Torghelle a listavezető ellen készül

Bár a Debrecen csak a nyolcadik, de a csatár szerint úgy kell odamenniük, mintha az első helyen állna.

Kapcsolódó cikkek

A jelenlegi szezonban eddig négyszer játszott a Fáy utcában az MTK, és mind a négy meccsét kapott gól nélkül megnyerte. Az albérlettől távol már nem ilyen eredményes a csapat, ugyanis három idegenbeli találkozón csak egy pontot szerzett. A tabella harmadik helyén álló kék-fehérek a nyolcadik fordulóban, szombat este a DVSC vendégei lesznek, és vélhetően a debreceni drukkerek sem részesítik majd a legkedvesebb fogadtatásban Torghelle Sándort…

– Jó dolog, ha az ellenfél szurkolói foglalkoznak velem, mert azt mutatja, hogy valamit jól csinálok. Ha az ő oldalukon játszanék, akkor elfogadnának és szeretnének. Ez rendben van így, abszolút jól kezelem, és tényleg feldob – mondta a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján a tapasztalt csatár, aki a hazai hátvédektől nem számít kíméletességre. – Úgy gondolom, Mészáros Norbert fog játszani és Máté Péter. Mindkettő magas játékos, tehát nem lesz egyszerű dolgom a hosszú, előreívelésekkel, ezért inkább a földön kell tartanunk a labdát, és így kell mögéjük kerülni. Remélem, meg tudjuk oldani. Mindkét védő rendkívül erős, úgyhogy a test-test elleni párharcokra nagyon oda kell figyelni, és keményen bele kell menni.

Az előző két fordulóban az MTK hat, a Debrecen viszont nulla pontot szerzett, Torghelle szerint azonban ebből nem lehet kiindulni a két csapat találkozója előtt.

– Hazai pályán játszik a Debrecen, és egyszer biztosan kijön ebből a rossz szériából, de remélem, ezt nem ellenünk kezdi meg. Úgy kell odamenni, mintha az első helyen állnának, mert jó csapatról van szó, és maximálisan oda kell tennünk magunkat minden percben. Nem lesz egyszerű dolgunk. Nem azt kell néznünk, hogy ők a nyolcadik helyen állnak jelenleg, nem is foglalkozunk ezzel. Csináljuk a saját dolgunkat, és remélem, sikeresek leszünk.

Olvasói sztorik