NB I

Gyors ítélet: súlyos éveket, letöltendő börtönbüntetést kaptak a drukkerek

Magyar–román után: van, akinek majdnem négy évet kell rács mögött töltenie.

Kapcsolódó cikkek

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság három futballhuligánt, akiket a péntek esti, magyar–román Európa-bajnoki selejtező kapcsán kirobbant rendbontások miatt vettek őrizetbe – írja a Blikk.

V. József 2 év 2 hónapot, K. Gyula 2 év 6 hónap, K. Norbert 3 év 4 hónap letöltendő börtönt kapott csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt. A vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős.

Korábban írtuk:

Máris döntést hozott a Pesti Központi Kerületi Bíróság a pénteki, magyar–román Európa-bajnoki selejtező kapcsán kirobbant szurkolói botrányban.

M. Bélát és K. Bencét 2-2 év börtönre ítélte, a végrehajtást öt évre felfüggesztette. Emellett a két férfit három évre eltiltotta a labdarúgó-szövetség rendezvényeitől.

Az ügyészség csoportosan felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt kért büntetést a vádlottakra, a bíróság ebből azt nem látta igazoltnak, hogy az elkövetők felfegyverkezve követték el tettüket. Ma még újabb ítéletek várhatóak a pénteki randalírozókkal kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik