NB I

Visszatérhet az Újpest válogatottja

Rangadó
Rangadó

2015. 09. 02. 14:06

Forró Gyula már egészséges, Kabát Péter Belgiumban gyógyul, Jonathan Heris még csak edz.

Ötödik hete Belgiumban

– Eltelt az 5. hét is Belgiumban, és már mankó nélkül tudok gondtalanul sétálni. Keményen dolgozom nap mint nap, hogy minél gyorsabban és problémamentesen tudjak visszatérni. Mivel a szalagomat a hajlítóizmomból pótolták, így nagyon fontos lesz minél jobban megerősíteni a hátsó combomat, amit el is kezdtünk, de csak szépen fokozatosan lehet terhelni. Most a legfontosabb, hogy a lábamat teljesen ki tudjam nyújtani, ami nagyon kemény és fájdalmas feladat. Minden nap kétszer nyújtják, feszítik, ezen felül nekem még otthon, a szállásomon lábsúly segítségével kell nyújtanom. Ez nem kellemes, de természetesen a gyógyulásért mindent megteszek! Összességében jól halad a felépülésem, de nagyon sokat kell még dolgoznom, szenvednem, de biztos vagyok benne, hogy megéri – mondta Windecker József.

Helyzetjelentést adott sérült játékosai állapotáról az Újpest honlapja. Kabát Péter, Forró Gyula, Jonathan Heris és Windecker József beszélt állapotáról.

– Kint vagyok még Belgiumban, és napi két edzéssel készülök a visszatérésre. Az orvosok MRI-vizsgálattal is megnézték a lábam, ahol semmi aggodalomra okot adó dolgot nem fedeztek fel, így már a nagy terhelést is bírnia kell. Elsősorban erősítő edzéseket végzek itt kint, természetesen professzionális gépek és körülmények közepette, amiért továbbra is hálás vagyok mindenkinek, aki segített nekem ebben, hogy itt kerüljek a megfelelő edzettségi állapotba. Vasárnap azonban már utazok haza, hogy hétfőtől ismét a csapattal együtt edzhessek, amit már nagyon várok. Viszek magammal haza külön edzéstervet is, de boldog vagyok, hogy nemsokára otthon újra a teljes munkát végző játékosok között edzhetek – mondta Kabát Péter.

– Kijelenthetem, hogy egészséges vagyok, a sérülés a múlté. Most a következő lépcsőfok, hogy visszanyerjem az erőnléti formám. Ezért külön edzéseket végezek, és folyamatosan konzultálok erőnléti edzőnkkel. Amint mind a ketten úgy érezzük, hogy újra a régi formában vagyok, beszélgetünk a pályára lépésről is – nyilatkozta a válogatott Forró Gyula.

– Továbbra is gőzerővel dolgozom azon, hogy legyőzzem ezt a makacs hasfalizom-sérülést. Remélem, mihamarabb sikerülni is fog, de pontos visszatérési időpontot még nem tudok sajnos mondani – fogalmazott Jonathan Heris.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Hungary's midfielder Balazs Dzsudzsak (L) and Hungary's forward Adam Szalai (R) warm up with teammates prior to the  during the Euro 2016 round of 16 football match between Hungary and Belgium at the Stadium Municipal in Toulouse on June 26, 2016.   / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.