NB I

Nagy fordulat: Könyves mégis a Vasasban

Az éj leple alatt az angyalföldiek végül megállapodtak a paksiakkal a csatár azonnali klubváltásáról.

Kapcsolódó cikkek

Július elején beszámoltunk róla, hogy a Paksi FC csatára, az előző idény házi gólkirálya, Könyves Norbert hároméves szerződést kötött az NB I-ben újonc Vasassal, amely december 31-től lesz érvényes. A két klub tárgyalt a játékos nyári csapatváltásáról is, de nem tudtak megegyezni, ezért július közepén úgy tűnt, a naptári év végéig tényleg Pakson marad.

Az átigazolási időszak augusztus 31-én, hétfőn éjfélkor lejárt, és a Rangadó.hu úgy értesült, hogy mégis megszületett a megállapodás Könyves azonnali klubváltásáról. Információnkat a csatár ügyeit intéző menedzseriroda részéről Illés Zoltán megerősítette.

– Éjjel negyed 12-kor valóban megszületett a megállapodás a Vasas és a Paks illetékesei között, a papírmunka várhatóan a keddi nap folyamán lezárul. A tolnaiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt emberségből ismét tízesre vizsgázott, nagyon szépen köszönjük neki. Illetve köszönjük a Vasas vezetőinek is, hogy ennyire ragaszkodnak Norbihoz, és bíznak benne. Reméljük, jó játékkal és gólokkal fogja meghálálni mindezt – mondta Illés Zoltán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik