NB I

Az MTK védője átment Újpestre

Nagy Tibor, az MTK védője egy évig kölcsönben az Újpest FC csapatában játszik – írja rövid közleményében a kék-fehérek honlapja.

A 24 éves védő a 2012–2013-as idényben mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig összesen negyven mérkőzésen szerepelt, gólt nem szerzett. Korábban a Szigetszentmiklós kölcsönjátékosa is volt már.

– Pénteken jött a megkeresés, aminek nagyon örültem – kezdte új klubja honlapján Nagy Tibor a papírok késő esti aláírása után. – Egy ilyen patinás klubnak azt gondolom, nem lehet, és nem is szabad nemet mondani. Külön vonzó volt számomra az is, hogy sok ismerősöm van a csapatban: Kálnoki Kis Dávid, Forró Gyula és Cseke Benjámin. Ahogy olvastam az előttem szólókat, természetesen én is a Fradi ellen szeretnék debütálni már. Jó edzettségi állapotban vagyok, és nagyon várom, hogy a Szusza Ferenc Stadionban, telt ház előtt mutathassam meg, hogy mire vagyok képes. Tudom, hogy soktényezős dolog, és még messze van, de én el tudnám képzelni magam hosszabb távon is Újpesten. Ez nem csak rajtam múlik majd, viszont én mindent meg fogok tenni érte.

Olvasói sztorik