NB I

Újpesten bejelentették Kecskés kölcsönvételét

Ideiglenesen hazatér Olaszországból a fiatal középhátvéd.

Kapcsolódó cikkek

Szombaton már beszámoltunk róla, hogy az Újpest kölcsönveszi az olasz Atalanta magyar középhátvédjét, Kecskés Ákost. A magyar klub vasárnap jelentette be, hogy a fiatal játékos egy évig náluk szerepel.

Az olasz Primavera B-bajnokságban 19 mérkőzésen lépett pályára, és olyankor majdnem minden meccset végigjátszott. Idén januárban az Internazionale ellen ő szerezte meg akkori csapata vezetőgólját.

Az U14-korosztálytól kezdve minden utánpótlás-válogatottban szerepelt; az idei, új-zélandi U20-as világbajnokság Brazília elleni mérkőzésén egy gólpasszt is adott.

– Hosszú folyamat volt, míg a klubok egymás között megegyeztek, ha jól tudom, nagyjából három hétig tárgyaltak. Én nagyon pozitívan fogadtam és örömmel értesültem róla, hiszen az Újpest hírneve és eredményei megkérdőjelezhetetlenek. Még Olaszországban is sokan ismerik a lila klubot. Nekem ez egy nagyon jó fejlődési lehetőség, és jó szakasz lehet a pályafutásom során. Örömmel és nagy bizonyítási vággyal jövök a Megyeri útra – nyilatkozta új klubja honlapján Kecskés Ákos.

Olvasói sztorik