NB I

A pink lesz a Fradi veszte?

A debreceni Balogh Norbert meglepődött, de nem cseréli le a góllóvőcipőjét.

Keleti rangadót játszott a Debrecen az élvonal hétvégi fordulójában: a hajdúságiak a Diósgyőr vendégeként léptek pályára. A piros-fehér csapatok derbijét 0–0-s félidőt követően 2–0-ra a Loki nyerte – írja a dvsc.hu.

– A tétnek megfelelően harcias, küzdelmes meccset vívtunk. Az időjárás nem kegyelmezett, kemény volt a nagy melegben futballozni, de szerencsére ezen a kellemetlenségen át tudtunk lendülni. A csapatunk egységes volt, és taktikusan játszottunk már az első félidőben is, ám ekkor még kevés helyzetünk adódott. A szünet után előrébb léptünk a támadójáték tekintetében, s ez lett a siker kulcsa: lőttünk két gólt, s megnyertük a meccset – idézte fel a Naplónak a történteket Balogh Norbert, aki a második Loki-gólt szerezte.

A 19 esztendős támadó remek sorozatot tudhat maga mögött, ugyanis a legutóbbi hét tétmeccsén négyszer volt eredményes, azaz megtalálta a góllövő cipőjét.

– Pedig amikor megkaptam, igencsak megdöbbentem, mert nem ilyen színűre számítottam. Elég távol áll tőlem a pink szín, de miután elég eredményes vagyok benne, így egy ideig még nem cserélem le – mondta mosolyogva a csatár.

A DVTK elleni találkozó után újabb rangadó következik a DVSC életében, szombaton este a Ferencváros teszi tiszteletét a Nagyerdei Stadionban.

– Ez is kulcsfontosságú meccs lesz, hiszen mindössze két ponttal vagyunk lemaradva a második Haladástól. A Fradi még veretlen a bajnokságban, jó lenne, ha mi tudnánk elsőként legyőzni őket! Amennyiben taktikusan játszunk, akkor hazai pályán van esélyünk a három pont begyűjtésére – mondta határozottan Balogh.

Olvasói sztorik