NB I

Nem akar mindenáron légiós lenni

Pölöskei Zsolt magyar és külföldi klubokkal is tárgyal, és reméli, hamarosan eldől a sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Remek szezonon van túl az MTK-val Pölöskei Zsolt, aki az előző idényt öt góllal és négy gólpasszal zárta. Júniusban jelent meg a hír, hogy a 24 éves középpályás külföldön keres magának csapatot pályafutása folytatásához, de azóta sem igazolt el sehova. Pölöskei a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy több klubbal is tárgyalásban áll, de még nem döntötte el, hova szerződik.

– Vannak fejlemények, de még nem dőlt el a sorsom – kezdte Pölöskei Zsolt. – Megmondom őszintén, még azt sem tudom, hogy külföldön, vagy itthon fogom folytatni. Egyelőre a tárgyalások időszakában vagyok. Több klubbal is tárgyalok, vannak külföldi és magyar csapatok is, de inkább külföldre szeretnék igazolni. Ha azonban nem lesz olyan csapat, amely előrelépést jelentene a karrieremben, akkor nem biztos, hogy van értelme csak azért kimenni, hogy külföldön legyek.

A hatalmas bombáiról ismert játékos már kicsit türelmetlen a jövőjét illetően, hiszen mindenhol nagyban zajlik az alapozás, ráadásul valahol már a bajnokság is elkezdődött.

– Most már mindenhol elkezdődött a felkészülés, ezért én is formában tartom magam, edzek, de természetesen szeretnék már csapattal készülni. Remélem, hogy a jövő héten már mindenképp eldől a sorsom.

A középpályás a várakozás mellett az MTK edzéseit látogatja.

– Az MTK-val tudok edzeni, és természetesen néztem az eddigi meccseket. A csapat magja azért együtt maradt, a néhány távozó után maradt lyukakat pedig szerintem betömték. Remélem, hogy eredményes szezonon lesznek túl.

Olvasói sztorik