NB I

Halmosi: csak két hét kihagyás

A Haladás csapatkapitánya az MTK elleni meccsen arcvédő maszkban már pályára léphet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A vasárnapi Haladás–Ferencváros (0-2) bajnoki mérkőzés 34. percében az FTC védője, Emir Dilaver egy párharc során lefejelte Halmosi Pétert. A vendégek futballistája sárga lapot sem kapott Kassai Viktor játékvezetőtől…

A szombathelyiek csapatkapitányát meglehetősen sokáig ápolták, majd le kellett cserélni. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy eltörött a járomcsontja. Este rögtön megműtötték, és az első közlés szerint várhatóan négy hetet kell kihagynia.

Hétfő délelőtt a klub honlapjaazt írta, hogy az orvosi beavatkozás remekül sikerült, a 35 éves játékos két hét múlva arcvédő maszkban már pályára léphet.

– A fejelés következtében az arcán a bal oldali járomíve beroppant, azaz eltörött – magyarázta dr. Kelemen Péter, a Haladás csapatorvosa. – Éjfél körül szájsebészeti beavatkozással megoperálták, ma már haza is engedték. Néhány napig pihennie kell, majd elkezdheti a könnyített edzéseket, és amint megérkezik a számára speciálisan legyártatott arcvédő maszk, abban már játszhat. Ha minden jól megy, a következő, MTK elleni hazai bajnokin szerepelhet.

Olvasói sztorik