NB I

Három szerződéshosszabbítás Kispesten

Prosser Dániel, Nagy Gergő és Hidi Patrik is aláírta új megállapodását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Bp. Honvéd három játékosa, Prosser Dániel, Nagy Gergő és Hidi Patrik is meghosszabbította szerződését. Előbbi kettő 2018. június 30-ig, utóbbi pedig 2017. június 30-ig írt alá – derül ki a klubhonlap beszámolójából.

Prosser Dániel 13 éves kora óta a Honvédban játszik, 16 évesen került az akadémiára. Az átlagon felüli gyorsasággal rendelkező játékos a bal- és a jobbszélső posztján egyaránt megállja a helyét. Első NB I-es mérkőzését 19 évesen, tavalyelőtt játszotta.

Nagy Gergő 2007-ben került az akadémiára, három év múlva debütált az élvonalban. Fáradhatatlan középpályás, csupa szív játékával hamar belopta magát a szurkolók szívébe. Tagja volt a 2013-ban bajnoki bronzérmet nyerő Honvédnak.

Hidi Patrik 2007 óta futballozik Kispesten. 2009 tavaszán bombagóllal mutatkozott be az NB I-ben – jelenleg 137 bajnoki meccsnél tart. Töretlen akarással, megállás nélkül zakatol a pályán, keresztlabdái élményszámba mennek. Távoli bombáitól rettegnek a kapusok. Alapembere volt a 2013-ban bajnoki bronzérmet nyerő csapatnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik