NB I

Egygólos Újpest-vereség Belgiumban

A lila-fehérek 2-1-re kikaptak a belga élvonalban szereplő KV Oostende együttesétől.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
KV Oostende (belga) – Újpest FC 2-1 (0-0)
Belgium
Újpest: Balajcza – Heris, Kálnoki, Forró, Balogh B. – Szankovics, Abrahams, Perovics, Szuljics – Hazard, Jounes. Edző: Nebojsa Vignjevics
Az Újpest gólszerzője: Jounes (61.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek este a Belgiumban edzőtáborozó Újpest FC a belga élvonalban szereplő KV Oostende csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen.

Az első húsz percet aktívabban kezdte a magyar csapat. Az ötödik percben Hazard lőtt nem sokkal a kapu mellé. Hat perccel később a hazai védők Jounes elől fejelték ki labdát. A 17. percben ismét Hazard próbálkozott, ám ezúttal sokat tévedett. A huszadik percben Jounes külsővel adta be a labdát, ami Perovics feje felett suhant el. A 31. percben Balogh Balázs játszott össze Forróval, a végén pedig Szankovics próbálkozott, de jócskán fölé lőtt.

Felébredtek a hazaiak is, Balajczának három perc alatt két hatalmas bravúrt kellett bemutatnia, de végül megtartotta a gól nélküli állást az Újpest. A 44. percben Balogh próbálkozását tolja fölé a belgák hálóőre.

A második játékrészt a hazai csapat kezdte jobban. Az 52. percben megszerezte a vezetést az Oostende, majd négy percre rá már kettőre növelte az előnyét. A 61. percben a lila-fehérek gólcsendjét Jounes törte meg, de mint utólag kiderült, ez a találat csak a szépítésre volt elegendő – tudósított az ujpestfc.hu.

Olvasói sztorik