NB I

Ötöt kapott a Vasas az oroszoktól

A Király Kupa megnyerése után jókora zakóba szaladtak bele az angyalföldiek Ausztriában.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Amkar Perm (orosz) 0-5 (0-4)
Dietersdorf, Ausztria
Vasas: Hermány – Bori (Preklet, 75.), Pajevics (Tamás L., 75.), Grúz, Hangya (Gál M., 75.) – Vida (Kenesei, 75.), Berecz – Czvitkovics, Vass P., Lázok – Novák Cs. (Ádám M., 60.). Edző: Szanyó Károly

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Ausztriában edzőtáborozó Vasas FC az orosz Amkar Perm ellen játszott felkészülési mérkőzést hétfő este.

Rosszul kezdtek az angyalföldiek, hiszen az orosz élvonalban szereplő klub 23 perc után már 3-0-ra vezetett. A hatodik percben jött az első gól, amikor a kapu előtt eladott labdát lőttek be közelről; 12 perccel később egy 16 méteres szabadrúgás után kötött ki a hálóban a labda; a harmadik találat szinte azonnal jött, egy beadás után fejes góllal növelte előnyét az Amkar, amely a 28. percben sem hibázott, így egy rosszul sikerült első félórát követően 4-0-ra vezetett.

A folytatásban némileg összeszedte magát a magyar csapat, Lázok Jánosnak volt egy veszélyes fejese, ami a kapufára ment.

A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a csata a végig agresszívan és gyorsan futballozó Amkarral szemben. Egy gól még így is született, vagyis 5-0-s vereséget szenvedtek az angyalföldiek a kétségtelenül jobb játékerőt képviselő riválissal szemben. Igaz, a különbség a látottak alapján némileg túlzó. Az edzőmeccseken eddig biztatóan szereplő Vasas számára ez a találkozó megmutatta, min kell még javítania a szakmai stábnak a bajnoki rajtig – írja a Vasas FC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik