NB I

Leigazolta a holland csatárt a DVSC

Geoffrey Castillion négy évre kötelezte el magát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook–on!

Korábbi holland utánpótlás-válogatott csatárral erősített a Debreceni VSC-TEVA: Geoffrey Castillion négyéves szerződést kötött a klubbal – írja a csapat hivatalos honlapja.

A 24 éves, 191 centiméter magas, jó felépítésű, gyors játékos az Ajaxban nevelkedett. Tizennégy éves volt, amikor az amszterdamiak felfigyeltek rá, és szerződtették az akadémiájukra. A korosztályos csapatok után a felnőtt keretbe is bekerült, 2011 márciusában mutatkozott be a holland élvonalban az Ajax színeiben.

Még ezen a nyáron klubja – a több játéklehetőség érdekében – kölcsönadta a holland első osztályú RKC Waalwijknak, ahol alapemberré vált, 29 meccsen játszott. Ezután a szintén élvonalbeli Heracles Almelóhoz, majd a N.E.C. csapatához került. A holland élvonalban összesen 67 mérkőzést játszott, 11 gólt lőtt.

Legutóbb a román első osztályban szereplő FC Universitatea Cluj együttesében futballozott. Idén januárban igazolt a kolozsváriakhoz, fél év alatt 13 meccsen lépett pályára. A klubnál kedden jelentették be az érkezését, szerdán pedig alá is írták a megállapodást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik