NB I

Megint kikapott a Debrecen

A Ferencváros után ezúttal a másodosztályú Mezőkövesd győzött a DVSC vendégeként, edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Mezőkövesd-Zsóry FC 2-3 (0-0)
Debrecen-Pallag, játékvezető: Solymosi
DVSC: Verpecz (Slakta, 73.) – Nagy Z. (Kuti, a szünetben), Szatmári, Morozov (Króner, a szünetben), Barna – Szécsi, Berdó, Zsidai (Varga K., 58.), Sós (Sidibe, a szünetben) – Bereczki, Tisza. Edző: Kondás Elemér
Mezőkövesd. 1. félidő: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Fótyik, Engel – Takács P., Tajthy – Molnár G., Baracskai, Balajti – Máté J. 2. félidő: Herceg – Hegedűs, Izing, Fótyik, Polényi – Takács P. (Sipos, 73.), Szeles – Heffler N., Rácz, Tóth L. – Bajzát. Edző: Benczés Miklós
Gólszerzők: Tisza (72., 76.), illetve Tóth L. (61.), Bajzát (82., 86.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Rossz előjelekkel készül a jövő csütörtöki Európa Liga-selejtezőre a Debrecen, amely a Ferencváros (0-2) után a másodosztályú Mezőkövesd elleni is kikapott hazai pályán (2-3).

A találkozón debreceni részről azok kaptak szerepet, akik a csütörtöki, Fradi elleni edzőmeccsen nem léptek pályára, vagy csak kevés időt töltöttek a pályán.

Az első félidőben a Loki irányított, szép megoldásokat produkáltak a fiatalok is, de a hálóba nem sikerült betalálniuk. A szünet után a vendégek szereztek vezetést: Tóth Lászlót ugratták ki a jobb szélen, aki 12 méterről laposan a hosszúba lőtt (0-1). Megélénkült a játék, mindkét oldalon voltak veszélyes támadások.

Tisza Tibor révén sikerült egyenlítenie a DVSC-nek, a támadó megindult a labdával, majd eltolta a kapus mellett, és az üres hálóba passzolt (1-1). Három perccel később szinte megismétlődött a csatár korábbi akciója, ezzel már 2-1-re vezetett a házigazda. Ezután több nagy lehetősége is akadt a Debrecennek, amelyek azonban kimaradtak, a hajrában pedig Bajzát Péter duplájával a Mezőkövesd szerezte meg a győzelmet (2-3) – tudósított a dvsc.hu.

A DVSC ellenfele a montenegrói FK Szutjeszka lesz az Európa Liga selejtezőjében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik