NB I

Paksi döntetlen a Honvéd otthonában

Az első félidőben a tolnaiak, a szünet után pedig a kispestiek voltak eredményesek az edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – Paksi FC 1-1 (0-1)
Bozsik-stadion, 500 néző. Játékvezető: Gyarmati
Honvéd. 1. félidő: Kemenes – Botka, Ignjatovics, Bobál D., Baráth – Nagy G., Kamber, Hidi – Vécsei, Youla, Holender. 2. félidő: Horváth A. – Ikenne-King, Baráth (Erdős, 60.), Kristi, Fejes J. – Csábi (Ihrig-Farkas, 75.), Gazdag, Hidi (Göblyös, 60.) – Prosser (Vernes, 75.), Bobál G. (Erdélyi, 75.), Daud (Pantovics, 75.). Edző: Marco Rossi
Paks. 1. félidő: Molnár P. – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Kesztyűs, Kecskés, Bertus – Hahn, Horváth R., Bartha. 2. félidő: Székely Gy. – Bagó, Rodenbücher, Tamási, Báló – Nagy R., Papp K., Szakály D. – Balázs Zs., Fröhlich, Bor D. Edző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Ihrig-Farkas (79.), illetve Bartha (40.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Paksi FC döntetlent játszott a Bp. Honvéd otthonában rendezett felkészülési mérkőzésen, szombat délután.

Ezúttal már sérülések nem gátolták a kispesti csapat felkészülését, így 26 játékos várta a meccset. Marco Rossi a kezdőbe tette az elmúlt idényt Sopronban töltő Bobál Dávidot, valamint új igazolást, Djordje Kambert.

A harmincadik percben Youla kis híján megszerezte a vezetést, lövésébe Molnár Péter belenyúlt, de a labda továbbgurult a kapu felé, ám a kapus még a gólvonal előtt elérte. A negyvenedik percben a vendégek váratlanul vezetést szereztek: Bartha húsz méterről csavart egy szabadrúgást a bal felső sarokba (0-1).

A 43. percben Holendernek volt alkalma az egyenlítésre, de a lövése ha centikkel is, de elkerülte a kaput. A 69. percben Csábi fejjel hozta helyzetbe Bobál Gergőt, aki jó ütemben tolta el a labdát a szerelni igyekvő paksi játékos pedig buktatta a csatárt. A büntetőt Daud végezte el, de gyengén célozta meg a jobb alsó sarkot, a kapus védte a lövést. Daudnak volt még két veszélyes szabadrúgása, de egyikből sem lett gól.

A 78. percben Bor Dávid lövése a kapufáról pattant vissza a mezőnybe. Két perc múlva Vernes Richárd beadását Ihrig-Farkas egy méterről fejelte a kapuba (1-1). A kispestiek legközelebb július 1-én, szerdán, 17 órától, az újonc Békéscsaba ellen játszanak a Bozsik-stadionban – írja a Bp. Honvéd honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik