NB I

Marad a Vasasban a gólkirály

Az angyalföldiek csapatkapitánya, Remili Mohamed három évre szóló szerződést írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A klub honlapjának rövid híre szerint Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezetője és Remili Mohamed pénteken aláírták a csapatkapitány új szerződését, amely 2018. június 30-ig szól. A kiváló támadó 19 találattal lett az NB II gólkirálya az előző idényben.

A harmincéves támadó először a 2009–2010-es évadban játszott Angyalföldön, majd 2013 nyara óta ismét tagja a csapatnak. Összesen 57 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 36 gólt ért el. A HLSZ legutóbbi szavazásán elnyerte az év legjobb NB II-es játékosa címet, és nem utolsó sorban bajnokságot nyert.

– Természetesen nagyon örülök, hogy lezárult ez a múlt év decemberében elindult szerződéshosszabbítási folyamat. Mohát rendkívül jó focistának tartom, aki a mögöttünk hagyott idényben 19 góljával, tucatnyi gólpasszával és számos, ellene megítélt büntető kiharcolásával szinte „felrúgta” a csapatot az NB I-be – nyilatkozta Vancsa Miklós. – Fontosnak tartom megjegyezni azt is, hogy az elmúlt hónapokban mindig tudtam, hogy meg fogunk egyezni a szerződés meghosszabbításáról. Moha a csapat igazi vezéreként jó példával jár elől azzal, hogy három évet írt alá, megerősítve azt, hogy lát perspektívát, jövőképet a Vasas csapatában.

Remili úgy fogalmazott: már hetek óta tudta, hogy létrejön ez a megállapodás.

– Nagyon örülök, hogy mindenben meg tudtunk egyezni. Remélem, hogy csapatunk sikeres lesz az NB I-ben, ami várhatóan nehezebb lesz, mint a másodosztályban, de nagyon bizakodó vagyok. Nagyon köszönöm a belém fektetett bizalmat Jámbor Jánosnak és a vezetőségnek. Külön hálás vagyok Szanyó Károlynak, hogy a kezdettől fogva hitt bennem és a csapatkapitányi felelősséggel is megbízott. Mindezt a pályán igyekszem jó, harcos, és gólgazdag játékommal meghálálni – nyilatkozta Remili.

Olvasói sztorik