NB I

Paksi iksz a ciprusiak ellen

Csertői Aurél csapata 1-1-et játszott Telkiben; Székely György és Szakály Dénes is beállt.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Paksi FC – Apollon Limasszol (ciprusi) 1-1 (0-1)
Telki, játékvezető: Berke
Paks. 1. félidő: Molnár P. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Kesztyűs, Kecskés – Hahn, Bertus, Bartha – Balázs Zs. 2. félidő: Székely Gy. – Vági, Rodenbücher, Bagó, Báló – Tamási Zs., Pintér N. – Szakály D., Nagy R., Kiss T. – Bor D. Edző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Bor D. (84.), illetve Papulisz (34.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Vasas ellen 2-0-ra nyerő, a Bp. Honvéddal pedig 1-1-et játszó ciprusi Apollon Limasszol volt a Paks ellenfele a Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésen. A Rangadó.hu kedden elsőként számolt be róla, hogy a Puskás Akadémia középpályása, Szakály Dénes minden bizonnyal a tolnaiaknál folytatja pályafutását – ezen a meccsen már lehetőséget is kapott, csakúgy, mint az új-zélandi U20-világbajnokságon mindhárom magyar meccset végigvédő kapus, Székely György. A távozófélben lévő Könyves Norbert nem lépett pályára.

A 34. percben a ciprusiak beemelték a magyar védők mögé a labdát, ahol a kiugró támadót még Molnár Péter sem tudta megállítani, és Papulisz a hálóba továbbította a labdát (0-1).

A 83. percben Tamási szabadrúgása után az öt és feles sarkáról az érkező Vági betette középre, Bor Dávid pedig közelről a kapu közepébe gurított (1-1) – tudósított a Paksi FC honlapja.

Olvasói sztorik