NB I

A Honvéd is döntetlent játszott

A kispestiek nyerhettek volna a ciprusiak ellen, Telkiben, a vége azonban 1-1 lett.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – Apollon Limasszol (ciprusi) 1-1 (1-1)
Telki
Honvéd. 1. félidő: Kemenes – Ikenne-King, Baráth, Alabi, Fejes J. – Gazdag, Hidi, Vécsei – Ramirez, Erdélyi, Ihrig-Farkas. 2. félidő: Horváth A. – Botka, Ignjatovics, Alabi, Erdős – Nagy G., Göblyös, Csábi, Ramirez (Kristi) – Prosser, Pantovics. Edző: Marco Rossi
A Honvéd gólszerzője: Erdélyi (tizenegyesből, 43.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában játszotta első nyári felkészülési mérkőzését a Bp. Honvéd, bár az időjárás inkább az őszre emlékeztetett, fújt a szél, esett az eső, és senkinek sem volt melege. A sok csapadék miatt egyébként az egyik edzőpályán került sor a mérkőzésre, amelynek szintén kifogástalan volt a talaja – írja a honvedfc.hu.

Az ellenfél a Vasast a közelmúltban 2-0-ra legyőző Apollon Limasszol volt. Az összecsapáson végig férfias volt a küzdelem és nagy az iram. A ciprusiak a 34. percben, tizenegyesből szerezték meg a vezetést, de kilenc perccel később, Erdélyi révén – szintén tizenegyesből – egyenlítettek a kispestiek.

A hetvenedik percben kapufát is lőttek a szigetországiak, ennek ellenére a fordulás után a magyar csapat játszott fölényben, több lehetősége is volt a gólszerzésre, de az eredmény már nem változott.

A Honvédban két próbajátékos lépett pályára. Alabi Rasheed korábban a ciprusi Omonia Nicosiában játszott, legutóbb a portugál másodosztályban futballozott, míg a chilei Ramirez Franco Ausztráliában szerepelt.

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Olvasói sztorik