NB I

Döntetlen a Honvéd első meccsén

A kispestiek a ciprusi Apollon Limasszol ellen játszottak 1-1-es döntetlent felkészülési mérkőzésen.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Budapest Honvéd – Apollon Limasszol 1-1 (1-1) (ciprusi)
Telki
Honvéd: 1. félidő: Kemenes – Ikenne-King, Baráth, Alabi, Fejes J. – Hidi, Gazdag, Vécsei – Ramírez, Erdélyi, Ihrig-Farkas. 2. félidő: Horváth A. – Botka, Ignjatovics, Alabi, Erdős – Göblyös, Csábi M., Nagy G. – Prosser, Pantovics, Ramírez (Kristi). Edző: Marco Rossi.
A Honvéd gólszerzője: Erdélyi (43.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a Bp. Honvéd, a kispestiek 1–1-es döntetlent játszottak a ciprusi bronzérmes Apollon Limassollal Telkiben.

Az összecsapáson végig férfias volt a küzdelem, de nagy iram is jellemezte a látottakat. A ciprusiak a 34. percben, tizenegyesből szerezték meg a vezetést, de 9 perccel később, Erdélyi révén egyenlített a Honvéd.

Fordulás után, habár a 70. percben kapufát is lőttek a szigetországiak, a kispestiek játszottak fölényben, több lehetőségük is volt a gólszerzésre, de az eredmény már nem változott.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint két próbajátékos lépett pályára a Honvédban. Alabi Rasheed korábban a ciprusi Ominiában játszott, legutóbb a portugál másodosztályban futballozott, míg a chilei Ramirez Franco Ausztráliában futballozott.

Olvasói sztorik