NB I

Azeri csapatot vert az MTK

A kék-fehérek 3-0-ra győztek a Nyeftcsi Baku ellen az ausztriai edzőtábor második meccsén.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
MTK – Nyeftcsi Baku (azerbajdzsáni) 3-0 (2-0)
Ausztria
MTK: Hegedüs L. (Abu, 75.) – Bese (Sági, 55.), Grgics (Tóth, 74.), Vukmir (Asztalos, 62.), Vadnai (Deutsch, 55.) – Thiam (Cseke, 74.), Vass Á. (Hajdú Á., 62.) – Varga Sz. (Gera D., 72.), Kanta J. (Schammer, a szünetben), Szatmári L. (Horváth P., 62.) – Torghelle (Ramos, a szünetben). Edző: László Csaba
Gólszerzők: Torghelle (44.), Kanta J. (tizenegyesből 45+1.), Szatmári L. (53.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az azerbajdzsáni Nyeftcsi Baku ellen játszott az ausztriai edzőtáborozás második felkészülési mérkőzését az MTK.

Nagy iramú volt a mérkőzés első félideje. A huszadik percben Szatmári Lóránd bal oldali beadását és Torghelle felhőfejesét követően nem találta el a labda a kaput. A 44. percben Torghelle letámadta a kapust, elvette tőle a visszaadott labdát, és szinte az alapvonalról a léc alá emelte azt (1-0). Egy perccel később Varga Szabolcs visszapasszolta Bese Barnabásnak a labdát, aki a kapufát találta el 18 méterről, a kipattanóval Thiam tört be a büntetőterületre, ahol buktatták. A tizenegyest Kanta József végezte el, a és jobb sarokba rúgta a labdát (2-0).

Az 52. percben Varga Szabolcs szerzett labdát, Schrammel Ádámhoz passzolt, aki Bouardot indította. Őt megállították, de szabálytalanul. Szatmári Lóránd a tizenhatos jobb sarkától a bal felső sarokba csavarta a szabadrúgást (3-0) – tudósított az mtk.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik