NB I

Ramírez végleg a Fradiba igazolt

A Ferencváros kivásárolta szerződéséből az ecuadori játékost, aki három évre írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencvárosi TC mindenben megegyezett a Fortuna Düsseldorffal és Cristian Ramírezzel, ennek köszönhetően kivásárolta szerződéséből az ecuadori játékost, aki három évre kötelezte el magát a magyar klubhoz – írja a fradi.hu.

A nyolcszoros ecuadori válogatott futballista január végén csatlakozott az FTC-hez, így a Thomas Doll vezetésével kiválóan sikerült téli felkészülési időszakot is végigcsinálta. Ez meg is látszott a tavaszi szezonban, Ramírez azonnal tökéletesen illeszkedett a csapat játékába. A húszéves labdarúgó a hátsóalakzatban rendkívül érett, magabiztos teljesítményt nyújtott, míg elöl remek beadásaival és gólpasszaival segített.

Tiszta játékára jó példa, hogy Ramírez az egyetlen olyan Fradi-labdarúgó, aki a bajnokságban és a kupában sem kapott sárga lapot. Az NB I-ben négy gólpasszt adott, a Magyar Kupában két gólpassza mellett egy gólja volt.

A tavasz összes NB I-es mérkőzésén kezdőként lépett a pályára, a Magyar Kupában pedig a negyeddöntőben, az elődöntőben és a fináléban is játszott, tehát a zöld-fehérek alapemberévé vált.

Olvasói sztorik